Over Ons

Het ontstaan van het Nieuwetijdscentrum

Welkom bij mijn verhaal over de achtergrond van het ontstaan van het Nieuwetijdscentrum in 2012. Mijn naam is Nicole Broers en ik ben founder en hoofddocent van het centrum. Het is een persoonlijk verhaal in verkorte versie. Het gaat over de lange weg die ik, naar later bleek, als hoog sensitief iemand heb bewandeld. Het was de zoektocht naar rust, ruimte en harmonie voor mezelf en mijn gezin. Met de oprichting van het Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder is een droom waarheid geworden en werk ik iedere dag aan mijn missie. 

Nicole Broers

Visie op therapie Nieuwetijdskind

Wij hebben een geheel eigen kijk op therapie. Deze hebben wij verwoord in onze visie op therapie voor het nieuwetijdskind en zijn gezin. De hoofdlijnen van deze visie vormen de uitgangspunten voor onze holistische therapeuten opleidingen

Ons Nieuwetijds Team

Ons geweldige Nieuwetijds Team bestaat uit twee hoofddocenten, twee teamleden en een aantal gastdocenten. Iedere hoofddocent/gastdcoent werkt volledig vanuit de verbinding met wie hij/zij werkelijk in essentie is en vanuit zijn/haar kwaliteiten. We brainstormen, inspireren elkaar en houden elkaar -zo nodig- de spiegel voor. En het allerbelangrijkste: met elkaar en voor elkaar, voor het grote geheel. Voor onze nieuwetijdskinderen en hun gezin.

Verbinding

Open ochtend zondag 5 maart

Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder opent om 9.45 uur haar deuren voor jou. We ontmoeten je graag om je mee te nemen in ons verhaal over onze opleiding holistisch Therapeut Nieuwetijdskind.  

nieuwetijdskind