Onze kinderen: Nieuwetijdskinderen

We leven met elkaar in een bijzondere en turbulente tijd, waarin onze nieuwetijdskinderen een belangrijke rol spelen. Zij helpen bij de geboorte van de Nieuwe Aarde.

De C. maatregelen worden steeds forser, de grote massa volgt en laat zich vooral leiden door angst. De insteek van de personen die het beleid maken en de MSM is vooral gericht op tactieken van het zaaien van angst en verwarring bij de bevolking. Hun beleid is niet meer te volgen, genomen maatregelen zijn strijdig met elkaar en ontwrichten de gehele samenleving. Iedere keer weer worden de regels een stukje verder aangescherpt. Onze burgerrechten worden ernstig geschonden. Waar ligt de grens? Waar ligt jouw grens?

Al deze maatregelen zijn niet goed voor de ontwikkeling van onze kinderen. Welke boodschappen krijgen zij niet mee? ‘Aan C. ga je dood, je moet je dus houden aan die 1,5 meter, een mondkapje dragen en vooral niet knuffelen met je oma en opa, eigenlijk met niemand.’ Een kind kan de gedachte ontwikkelen, ‘dus als ik me hier niet aanhou dan is het mijn schuld dat iemand ziek wordt of zelfs kom te overlijden.’ Dit zijn beperkende overtuigingen die dagelijks keer op keer ingeprent worden. Een kind krijgt dit mee en neem dit aan als zijnde de waarheid, zijn leven wordt hierdoor dusdanig beperkt, ingekleurd en zal op de achtergrond zijn eigen programma draaien. Zo ontwikkelen zich angsten: angst voor de dood, angst om anderen te besmetten.

Wanneer iemand het beste met je voor heeft, laat hij dat zien door liefde en het geven van vertrouwen en niet door het zaaien van angst!

Het is belangrijk dat  je als ouder je kind in deze bizarre tijd constructief begeleidt en ondersteunt. En wat wil jij je kind als ouder meegeven, angst of vertrouwen en liefde? Ben je in staat om je kind te geven wat het nodig heeft? Ben jij in staat om voor je kind die veilige thuishaven te zijn? Ofwel hoe sta jij zelf in het leven? Leef je vanuit angst of vanuit vertrouwen? Je hoeft alleen maar naar het gedrag van je kind te kijken hoe jij in het leven staat. Je kind spiegelt met zijn gedrag jouw onverwerkte emoties, gedrag en spanningen.

Ook school zou een veilige basis moeten zijn voor het kind, waarin hij vertrouwen en liefde meekrijgt. Dus hoe gaat de school, de leerkracht van jouw kind hiermee om?

En wat je ouder of als school het kind mee wilt geven, staat compleet haaks op de C. maatregelen. En dan de laatste maatregelen: de kinderen mogen eindelijk naar school, alleen vallen ze wel onder de quarantaine- en testmaatregelen.

Op Social Media ontstond een golf aan reacties van verontwaardigde moeders, moeders die als leeuwinnen voor hun kinderen gingen staan. Met je ‘poten’ af van de kinderen, want dan kom je aan iedere ouder. Persoonlijk heb ik dat al veel eerder op deze manier meegemaakt. Ik heb heel mijn leven lang moeite gehad om mijn grenzen aan te geven tot het moment dat mijn dochter Anne Marèl ernstig ziek werd en ik goed voor haar moest zorgen en daarbij helder en duidelijk moest communiceren wat in haar belang was, heel duidelijk mijn grenzen moest aangeven. Toen brak de leeuwin in mij los en ben ik zonder pardon voor mijn kind gaan staan.

Dit moment is aangebroken, steeds meer: moeder, vader, iedere burger, is dit het  beleid met maatregelen wat wij willen voor onze kinderen, voor onszelf? Willen wij in een dergelijke staat leven? Een staat waarin wij burgers niet gehoord en gezien worden, niet serieus genomen worden. Een staat waarbij we als kleine kinderen behandeld worden, waarin sprake is van een monoloog, waarin geen enkele dialoog mogelijk is, waarin onze grondrechten met voeten betreden worden. Is dat wat jij wilt?

Onze nieuwetijdskinderen helpen op hun manier mee aan de omwenteling naar de Nieuwe Tijd. Deze nieuwetijdskinderen laten zien, spiegelen met hun gedrag de gevolgen van de C. maatregelen. De cijfers liegen er niet om, steeds meer kinderen/jongeren dreigen burn-out te geraken, vereenzamen, aantal zelfdodingen en kindermishandelingen stijgt. Zij helpen de mensheid  hun bewust zijn te vergroten om mogelijk uiteindelijk te zeggen, hier ligt onze grens, tot hier en niet verder.

Zelf heb ik het gevoel dat veel vrouwen op zullen staan, de leeuwin is in hun ontwaakt. Deze beweging zal steeds groter worden. Vanuit zachte kracht, een beweging vanuit licht, liefde en vertrouwen. NEEN.

En wat onze nieuwetijdskinderen betreft, natuurlijk hebben zij onze bescherming nodig, hebben wij als ouder, als school, als mens de verantwoordelijkheid om hun een veilige basis te geven, hun te beschermen tegen hetgeen wat hun niet dient of zelfs ronduit schaadt. En tegelijkertijd hebben zij ook gekozen om in deze tijd geboren te worden, bij hun ouders en daardoor een rol in deze tijd te spelen. Ik heb dan ook het vertrouwen in deze kinderen dat zij hiertoe vanuit hun hele wezen in staat zijn. Zij hebben een hoge trillingsfrequentie, zijn oude wijze zielen en worden gesteund door de lichtwereld. Tevens is het belangrijk om de ouders, de leerkrachten en de kinderen hierin de nodige begeleiding en steun te bieden.

Onze kinderen hebben de onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen van hun ouders nodig. En als je als ouder, leerkracht merkt dat jouw gedrag richting het kind voor een groot deel gebaseerd is op angst, dan is er voor jou werk aan de winkel. Het is hun uitnodiging aan jou: “mam, pap, kijk in de spiegel, mijn gedrag wat ik je laat zien, zegt alles over jou. Mam, pap, wordt wakker.” Het kan niet zo zijn dat je jouw angsten projecteert op je kind. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf, zelfreflectie, de weg naar binnen, verhoog je trillingsfrequentie. Het beleid kan je niet veranderen, zelfs niet met vreedzaam demonstreren. De enige mogelijkheid is de weg naar binnen en het verhogen van je trillingsfrequentie. Immers zo binnen zo buiten, waardoor uiteindelijk het kantelpunt bereikt wordt, zich steeds meer mensen bewustworden van wat er speelt. En aan deze gekte een einde komt.

En dat is wat onze nieuwetijdskinderen ons komen brengen.

Laten we met elkaar een veilige omgeving creëren voor onze kinderen, zodat zij weer onbevangen kind kunnen zijn, weer kunnen spelen met leeftijdgenootjes.

Verbonden in Licht en Liefde,
met elkaar en voor elkaar,
samen zijn we één,

Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *