Ons Nieuwetijds Team

Graag stellen wij onszelf aan jullie voor en tot ziens in ons prachtige Nieuwetijdscentrum.

Nicole Broers

Welkom bij mijn verhaal over de achtergrond van het ontstaan van het Nieuwetijdscentrum in 2012. Mijn naam is Nicole Broers en ik ben founder en hoofddocent van het centrum. Het is een persoonlijk verhaal in verkorte versie. Het gaat over de lange weg die ik, naar later bleek, als hoog sensitief iemand heb bewandeld. Het was de zoektocht naar rust, ruimte en harmonie voor mezelf en mijn gezin. Met de oprichting van het Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder is een droom waarheid geworden en werk ik iedere dag aan mijn missie. 

Nicole Broers

Lara Trapenberg

Mijn naam is Lara Trapenberg, 40 jaar en woon samen met de liefste dochter Lotte van 5 in een klein dorpje, in de buurt van het Nieuwetijdscentrum in Maarssen. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd Holistisch Therapeut Nieuwetijdskind en ben ik hoofddocent binnen de opleiding.

Mijn oorspronkelijke studie en achtergrond is Communicatie. Inmiddels werk ik alweer 13 jaar bij KLM; daar vlieg ik parttime als purser en geef ik trainingen (o.a. in communicatie, gedrag en leiderschap). Een leuke afwisseling tussen werken aan boord, reizen en daarnaast KLM collega’s helpen bij hun ontwikkeling tijdens de trainingen op Schiphol.

Lara Trapenberg
Wendy Eggermond

Wendy Eggermont

Ik ben Wendy Eggermont (1978), geboren in Rotterdam en daar woon ik nog steeds met mijn man en 3 kinderen.

Kinderen en hun gezin hebben mij altijd geboeid, zo ben ik in 2000 begonnen in de jeugdhulpverlening. Eerst als pedagogische medewerker in de crisisopvang in het cluster voor het jonge kind, daarna als gezinsvoogd bij Bureau Jeugdzorg. Ik heb in beide functies veel gezien, geleerd, gegeven en gekregen, maar was ook een zware periode waarin ik worstelde met mijn gevoeligheid. 

Joep Klamer

Hoi, ik ben Joep, teamlid bij het Nieuwetijdscentrum. Graag stel ik mij aan je voor en vertel ik mijn verhaal.

Na een eerdere studie economische wetenschappen volgde ik mijn hart en begon ik aan een opleiding tot leraar basisonderwijs Montessori. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar met veel passie in het basisonderwijs en werd ik naast leraar ook directeur van een montessorischool. Ik richt me nu meer op onderwijs- vernieuwingen en zocht naar de meest passende manier van lesgeven voor de ‘nieuwetijdskinderen’, die telkens weer op mijn pad kwamen

Joep Klamer
alex hoedemaker

Alex Hoedemaker

Mijn naam is Alex Hoedemaker en stel mij graag aan u voor.

Geboren rond borreltijd op 5 april 1963 te De Meern, provincie Utrecht. Nicole heb ik in 2012 ontmoet tijdens een cursus Integrated Energy Therapy. De zielsverbinding tussen ons was er meteen en vanaf dat moment wist ik vrijwel zeker dat ik ooit zou gaan samenwerken met Nicole.

Nu, 2021, is het zover dat ik haar mag bijstaan in het verder uitbouwen van het prachtige Nieuwetijdscentrum.