Voor jou, lief nieuwetijdskind

nieuwetijdskind

Lief nieuwetijdskind, hoe voel je je vandaag? Hoe voelen jouw buik, je hart, je hoofd, je voeten? Wat vraagt aandacht op dit moment? Ga daar eens naartoe met je aandacht, met je gevoel. Adem er maar naartoe.

Jouw lichaam is jouw tempel.

Je mag een hele hechte band hebben met je lichaam, dat zo ongelooflijk intelligent is dat het magisch te noemen is. Het heeft ons zoveel te vertellen!

In je lichaam-ziel-geest, je holistische systeem, vind je de wijsheid die je nodig hebt om jezelf te ont-wikkelen en jezelf uit te drukken in de wereld.

Hoe fijn is het dat de rijk ingerichte omgeving van de klas jouw zintuigen prikkelt en jou stimuleert tot leren, tot creëren? Elke dag weer zie ik dat je daar zo blij van wordt!

Lief nieuwetijdskind, jouw lichaam is ook de plek om elke dag bij thuis te komen. Tot rust te komen. Hoe fijn is dat?

Blijf ook maar trouw aan je innerlijke navigatiesysteem, dat jou voortdurend signalen geeft of je op de goede weg bent.. wat voelt goed en wat eigenlijk niet? En hoe geef je dat aan?

Door trouw te blijven aan jezelf en je gevoel en te leren jezelf en je behoeften uit te drukken hoef jij jezelf niet kwijt te raken.

Durf maar, vertrouw maar op je eigen-wijsheid, je innerlijke intelligentie, je behoeften en je grote levenskracht. Dan doe ik dat ook.

Lieve groet, jouw holistische leer-kracht

#holistischlesgeven#nieuwetijdscentrum#verbindinginliefde#hetkindisnietzijngedrag#hsp#nieuwetijdskind#sensitieveleraar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *