Innerlijk meesterschap opleiding Holistisch Lesgeven

meesterschap Holistisch Lesgeven

Ben jij een sensitieve leraar die BEWUST in het leven staat?
Wil jij je nog verder ontwikkelen?
Wil je zowel van buiten als van binnen een meester zijn?
Bij de opleiding Holistisch Lesgeven komt ook jouw INNERLIJK MEESTERSCHAP tot bloei.

Deze tweejarige opleiding op HBO-niveau geeft je niet alleen kennis en tools, maar je wordt er een wijzer mens van.Je grote gevoeligheid ga je als een kracht ervaren, omdat je na het eerste jaar vrij bent van patronen, blokkades en oude programma’s die jou nog ergens tegen hebben gehouden. Door uitgebreide praktijkoefeningen in een kleine groep (max. 10 studenten in 1 opleidingsgroep) en een gedegen theoretische basis vallen alle puzzelstukjes over wie jij bent en wat jouw unieke talenten zijn op zijn plaats.

In het tweede jaar krijg je de mooiste tools uit o.a. mindfulness, geweldloze communicatie, yoga en meer aangeboden, zodat je kinderen kunt begeleiden bij het proces van zelfbesef (lichaamsbewustzijn, hoe voelt mijn lijf?), naar zelfrealisatie (hoe kan ik mijzelf tot uiting brengen en in mijn Creatiekracht komen?).

Miriam (hoofddocent en founder HL) is een ervaren lerarenopleider, docent pedagogiek, auteur en is daarnaast gezins- en kindertherapeut.

Joep (hoofddocent en founder HL) is een ervaren leraar, interne schoolbegeleider en gezins- en kindertherapeut.

Nicole (founder en hoofddocent) vormt het hart van het Nieuwetijdscentrum. Zij heeft al 13 opleidingsgroepen begeleid (holistisch Therapeut Nieuwetijdskind).

We zijn allemaal HSP en werken vanuit onze intuïtie en onze ratio. Deze opleiding brengt het beste op het gebied van psycho-educatie, systeemtherapie, trauma-rouwverwerking enerzijds en krachtige tools om je klas in balans te brengen anderzijds samen.

Je leert alles over hoogsensitiviteit in het onderwijs en wordt een expert op het gebied van nieuwetijdskinderen (ook met speciale gedragsbehoeften) in de klas begeleiden op holistische wijze. Je wordt een leraar waarvan men zegt: Hoe kan het dat er in jouw klas zoveel rust en harmonie is? Je kunt op velerlei gebied je school gaan begeleiden waarbij je een voorloper wordt als LeerKRACHT van de nieuwe tijd.

Hartegroet,?Miriam & Joep

#holistischlesgeven#holistischeopleidingen#hoogsensitiviteit#hoogsensitieveleraar#onderwijs#onderwijsinnovatie#Nieuwetijdscentrum#hetkindisnietzijngedrag#verbindinginliefde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *