Alex Hoedemaker

Als teamlid en niet docent zijnde, zal ik Nicole en de overige teamleden van de holistische opleidingen als backbone steun bieden waar nodig.
Daarnaast is het mijn wens om jong volwassen Nieuwetijdskinderen te begeleiden in hun weg naar het vinden en voltooien van hun aardse missie.

Ik merk namelijk dat veel hoog sensitief jong volwassenen moeite hebben om hun ‘hoger innerlijke Weten’ te kunnen uiten binnen hun leef situatie (thuis, vrienden, school, opleiding, werk). Zelf ben ik in mijn jeugd ook tegen deze blokkade aan gelopen.
Als je als klein jongetje bijvoorbeeld de kleur roze/violet als lievelingskleur had, werd je al snel raar aangekeken, waardoor je dan, om er toch bij te willen horen, een andere kleur koos. Laat staan als je ‘meer’ zag, hoorde of voelde. Dit kon je dan maar beter voor jezelf houden om niet voor gek beschouwd te worden. Zo verging het mij ook. Ik had maar weinig familie of vrienden bij wie ik mij als pure zelf kon uiten.

Via het Nieuwetijdscentrum willen wij de jong volwassen Nieuwetijdskinderen graag de mogelijkheid geven om samen met gelijkgestemden te kunnen Zijn wie ze Echt zijn, vanuit hun pure Hoger Zelf. Met hun nieuwe vrienden kunnen zij zich bij ons veilig in volledige vrijheid uiten. Hun visie delen en brainstormen over hoe de toekomst van de ‘nieuwe aarde’, in de ruimste zin des woords, ingevuld zou kunnen worden. Groeiend naar een 5D bewustzijn.
Samen met mijn teamgenoten willen ik hen hierin begeleiden, door middel van het organiseren van bijeenkomsten in het Nieuwetijdscentrum. Maar ook door samen op pad te gaan naar prachtige krachtplaatsen in Nederland en in de toekomst ook naar het buitenland, zoals het Katharengebied in Frankrijk of Glastonbury in Engeland.

Ik hoop een krachtige bijdrage te kunnen leveren voor de verdere ontwikkeling van het Nieuwetijdscentrum.

Alex Hoedemaker