Verbinding
met jeZelf
Verbinding
met jeZelf
Verbinding met jeZelf en vandaar uit de verbinding met de ander.
Het kind
is niet zijn gedrag
Het kind
is niet zijn gedrag
Onder ieder gedrag zit een behoefte. Wat heeft jouw (innerlijk) kind nodig?
Holistische
benadering en aanpak
Holistische
benadering en aanpak
Aanpak op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Missie en visie

missie en visie

 

 

Hieronder volgt de missie en visie van Nicole, op welke wijze zij haar Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder vorm heeft gegeven.

Missie:

is op de aller eerste plaats de studenten/cliënten te begeleiden en ondersteunen naar het optimaliseren van de verbinding met zichZelf om vandaar uit volledig in hun kracht te komen staan, te weten wie ze in essentie zijn, hun grenzen aan te kunnen geven, vertrouwen op hun intuïtie. Vervolgens om vanuit de verbinding met zichZelf er moeiteloos te kunnen zijn voor de ander.

Maar daarnaast ook: – Het meelopen in de processen van bewustzijnsontwikkeling, spirituele groei en het helder maken van het zieledoel – Het geven van diverse opleidingen en trainingen op het gebied van nieuwetijdskinderen, trauma, bewustzijn en spirituele groei, engelenenergie en rouw- en verliesverweving – Het begeleiden van nieuwetijdskinderen en hun ouders – Het begeleiden van kinderen, jong-volwassenen en hun ouders bij rouw- en verliesverweving en meer in het bijzonder bij trauma’s – Het werken met engelen en engelenenergie – Het bewustmaken van mensen dat er meer tussen hemel en aarde is en dat “dood is niet dood” door het schrijven van haar persoonlijke verhaal over haar dochter Anne Marèl in haar toekomstige boek “Lichtkind  Lichtvlinder”. Haar missie verwezenlijkt ze op een holistische wijze, dat wil zeggen gewerkt en geheeld wordt op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau. Alles is met elkaar verbonden.

Visie:

Het is Nicole’s ultieme droom/wens om haar Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder in de toekomst uit te bouwen tot een centrum waar nieuwetijdskinderen,  jong volwassenen en hun ouders terecht kunnen voor informatie, opleiding, training, coaching en therapie. Dit centrum zal vertegenwoordigd worden door verschillende disciplines, waarbij er sprake is van samenwerking tussen reguliere- en complementaire geneeswijze.