Verbinding
met jeZelf
Verbinding
met jeZelf
Verbinding met jeZelf en vandaar uit de verbinding met de ander.
Het kind
is niet zijn gedrag
Het kind
is niet zijn gedrag
Onder ieder gedrag zit een behoefte. Wat heeft jouw (innerlijk) kind nodig?
Holistische
benadering en aanpak
Holistische
benadering en aanpak
Aanpak op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Boek Lichtkind Lichtvlinder

Het boek Lichtkind Lichtvlinder: Een hartverwarmend relaas van Nicole over haar overleden dochter Anne Marèl (17 jaar). Terugkijkend, terugvoelend: Wat heeft Anne Marèl voor haar betekend, wat zijn haar gevoelens, gedachten en haar inzichten en wel over Anne Marèl als kind, tijdens haar ziekte en na haar overlijden. Een spirituele ontdekking. Een manier om vanuit eigen kracht eerst te overleven om vervolgens langzaam aan weer voluit te kunnen leven.

En tevens ook een boek wat nog steeds een proces is van Nicole Zelf en voorlopig nog klaar is.

Anne Marèl RoodenburgAnne Marèl was een heel wijs kind, die alles graag op haar eigen-wijze deed, tot op het allerlaatste moment. Nicole heeft heel van haar mogen leren. Zij was een hele heftige puber die graag grensoverschrijdend bezig was. Achteraf gelukkig maar, ze heeft werkelijk van het leven genoten. Ze heeft genoten als of iedere dag haar laatste zou kunnen zijn. Onbewust lijkt het wel of ze het aangevoeld heeft dat ze niet oud zou worden. Haar dagen zaten vol gepland met allerlei leuke puber dingen.

Tijdens haar ziek zijn, wat slechts 7 maanden heeft geduurd, is zij een groot voorbeeld voor velen geworden. De positieve manier van omgaan met haar ziekte en altijd maar blijven kijken wat ze nog graag wilde doen en daar haar focus op blijven richten.
Ook haar sterven was op haar eigen wijze, ze heeft nog afscheid van haar vriendinnen, familie en haar gezin mogen en kunnen nemen.

Ook na haar overlijden is er veel gebeurd. Veel “toevalligheden”, bijzondere ontmoetingen. Ondanks het verdriet en het gemis kwam Nicole haar leven in een bepaalde flow. Makkelijk was het zeker niet, het gezin, vader, moeder, Jolinde (14) en Matthijs (10) bleven achter. Ieder met zijn eigen dingen, verdriet, zorgen etc. Maar door hard werken, ruimte geven, veel liefde en praten gaat ook dat ieder dag beter.

Nicole is door het overlijden van Anne Marèl een spirituele zoektocht begonnen, met als mooiste geschenk: zich Zelf. De diepe verbinding met zich Zelf, met Anne Marèl, met haar ziel, met ALLES  is ÉÉN.  Maar ook het diep innerlijk weten: DOOD is niet DOOD, Anne Marèl is er nog, ze heeft alleen haar fysieke jasje uitgetrokken, haar energie is nog steeds voelbaar, alsook de diepe hartsverbinding van licht, liefde en grote dankbaarheid.

Maar dit alles laat onverlet het grote gemis en verdriet om haar dochter. Het is nog een diepe wond die om heling vraagt, maar die altijd een teer litteken zal blijven. Een wond aan haar hart.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het boek in de (digitale) winkel ligt, laat dan een reactie achter.

Voor nog meer informatie kijk op mijn Faceboek pagina: Lichtkind Lichtvlinder
Like en deel deze FB pagina: http://www.facebook.com/pages/Lichtkind-Lichtvlinder/359324317504985