Blog Overzicht

Verbonden in Licht en Liefde

Mijn boek Verbonden in Licht en Liefde vertelt het verhaal van mijn dochter Anne Marèl, zij is op 04-04-2011 overleden aan een hersentumor. De angst van iedere ouder, mijn grootste angst om mijn kind te verliezen werd mijn realiteit. Een diep traumatische gebeurtenis, niet alleen voor mij, zeker ook voor...

Loslaten

is een voortdurend proces in het leven van ons allemaal en is veelomvattend. Het loslaten van materiële zaken, baan. Het loslaten van geliefden die verhuizen, geliefden die komen te overlijden of overledene zijn. Het leeftijd adequaat loslaten van je kinderen. Dit alles brengt allerlei emoties, gevoelens en spanningen teweeg. Wanneer deze niet...

Bewuste onderbuikademhaling bij stressgerelateerde klachten is essentieel

Naast behandeling met behulp van bijvoorbeeld fysiotherapie, massage, moet de eerste prioriteit ook liggen bij een bewuste onderbuikademhaling. Laat nu het eerste waar mijn aandacht naar uitgaat in zowel persoonlijke consulten als binnen  de opleiding, een goede onderbuikademhaling zijn. Ik heb dit gedaan vanuit mijn persoonlijke ervaring, kennis en weten....